ILDA DESIGN

Det er meg, Camilla Johansen, og Ilda Design som står bak phungsmykket.

 

Navnet Ilda Design kommer fra min lillesøster. Ilda var nemlig det hun kalte meg da hun var liten og ikke kunne uttale Camilla. Og da navnet på firmaet i 2013 skulle endres, var valget lett! Lillesøster viste vei! 

Firmaet mitt startet hjemme i kjelleren som Gullsmed Camilla Johansen, med et lite rom, noe håndverktøy, et svennebrev og en Norgesmester tittel. Det har i løpet av ti år blitt talløse timer med jobbing, sene netter, nye bekjentskaper og mange oppturer og nedturer. Utfordringene har vært mange, men gledene har vært flere. Verkstedet har blitt flyttet fra kjelleren hjemme og inn på garasjetorget på Karljohansvern i Horten. Jobben har gått fra deltid til fulltid, konseptet har tatt en vending og Gullsmed Camilla Johansen har blitt til Ilda Design.

Etter å ha jobbet noen år med å lage smykker på bestilling, har design blitt mer og mer viktig og i 2013 lanserte jeg min første kolleksjon "Perfect Balance". Dette ga mersmak og i november 2014 lanserte jeg "Square In The Eye".

Nå er det nyeste prosjektet mitt nemlig Phungsmykket og Tusvik og Tønne! Jeg har latt meg begeistre av den fantastiske podcasten og alt de gjør for å spre glede, ærlighet og sterke meninger. Det er en stor glede for meg å få lov å lage nydelige phungsmykker til nydelige mennesker!! 

Følg meg gjerne på facebook og instagram!

https://www.facebook.com/pages/Ilda-design/553889334658515

https://instagram.com/ildadesign